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Estate Agents Act 1979
1979 CHAPTER 38

Supplementary

29 Service of notices etc.

(1) Any notice which under this Act is to be given to any person by the Director shall
be so given—

(a) by delivering it to him, or
(b) by leaving it at his proper address, or
(c) by sending it by post to him at that address.

(2) Any such notice may,—
(a) in the case of a body corporate or unincorporated association, be given to the

secretary or clerk of that body or association ; and
(b) in the case of a partnership, be given to a partner or a person having the control

or management of the partnership business.

(3) Any application or other document which under this Act may be made or given to the
Director may be so made or given by sending it by post to the Director at such address
as may be specified for the purposes of this Act by a general notice.

(4) For the purposes of subsections (1) and (2) above and section 7 of the Interpretation
Act 1978 (service of documents by post) in its application to those subsections, the
proper address of any person to whom a notice is to be given shall be his last-known
address, except that—

(a) in the case of a body corporate or their secretary or clerk, it shall be the address
of the registered or principal office of that body ;

(b) in the case of an unincorporated association or their secretary or clerk, it shall
be that of the principal office of that association;

(c) in the case of a partnership or a person having the control or management
of the partnership business, it shall be that of the principal office of the
partnership ;

and for the purposes of this subsection the principal office of a company registered
outside the United Kingdom or of an unincorporated association or partnership
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carrying on business outside the United Kingdom shall be their principal office within
the United Kingdom.

(5) If the person to be given any notice mentioned in subsection (1) above has specified an
address within the United Kingdom other than his proper address, within the meaning
of subsection (4) above, as the one at which he or someone on his behalf will accept
notices under this Act, that address shall also be treated for the purposes mentioned
in subsection (4) above as his proper address.


